Sztárok

Zimány Linda arcától nagyon megijedtünk – fotó

Zimány Linda kifejezetten rémisztő képet tett közzé magáról közösségi oldalán. A fotó tanulsága vélhetően az, hogy a szépség érdekében néha nagyon ijesztő dolgokat is be kell vállalni. Ráadásul most már afelől sincs kétségünk, hogy imádja A szürke ötven árnyalatát.

Zimány Linda legfrissebb képét látva, először azt hittük, a magyar modell A szürke ötven árnyalata valóban felnőtteknek szóló castingjára készül. Linda fekete maszkban pózolt telefonja kamerájának, az eredményt pedig – ami nagyon rémisztőre sikeredett – az Instagram-oldalán osztotta meg. Mindenesetre nem mi voltunk az egyetlenek, akiknek A szürke ötven árnyalata ugrott be, az egyik kommentelő azt kérdezte a modelltől, a szürke hányadik árnyalata látható a fotón, mire a híresség így válaszolt: “Ez a teljes sötétség. Eleg S&M most, hogy mondod.”

A többi hozzászólásból azonban szerencsére kiderült, Zimány Linda az ijesztő álarcot is csak  a szépség miatt vetette be, bár azt nem tudjuk, mit lehet még tökéletesíteni a megjelenésén.

Zimány Linda arcától nagyon megijedtünk – fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top