Sztárok

Madonna hagyja, hogy drogozzanak a gyerekei

A héten a hatalmas zakózással internetet robbantó Madonna egy tv show-ban mondta el, hogy miért engedi meg a gyerekeinek, hogy drogozzanak.

A Jonathan Ross Show vendége volt Madonna, és mielőtt a gyerekeiről beszélt, elmondta, hogy a fejét ütötte meg szerdán, amikor a Brit Awards díjátadón hatalmasat esett a színpadról. “Tudok szakszerűen esni, hiszen a lovamról is leestem már párszor, igazi horror show-t szerveztem mindenkinek” – mesélte Madonna már viccelődve a show felvételén.

Amikor a műsorvezető a drogokról kérdezte, az énekesnő azt mondta, hogy korábban kipróbált pár szert, természetesen nagyon-nagyon régen, de nem neki való. Ugyanakkor a gyerekeinek, a 18 éves Lourdes-nek és a 14 éves Rocconak elmagyarázta, hogy mindig hozzanak okos döntéseket, ha drogokról van szó. “A lányomnak nem tilthatom meg, nem lenne fair, hiszen én is kipróbáltam, csak kértem tőle, hogy ne keverje alkohollal” – tette hozzá Madonna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top