Sztárok

Kasza Tibi családja új taggal bővül

Kasza Tibi és szerelme életébe új családtag érkezik tavasszal. Az énekesből lett műsorvezető már egy ideje tervezte a família kibővítését. Most úgy érezte, hogy eljött a megfelelő pillanat.

Kasza Tibi nagy lépésre szánta el magát, tavasztól kutyatulajdonos lesz – tudtuk meg a TV2 műsorvezetőjének Facebook-oldaláról. A Kasza! show házigazdája nem is akármilyen kutyát fogad örökbe, egy magyarvizsla-kölyök érkezik hozzá tavasszal. A kiskutya befogadása nem új ötlet Kasza Tibi számára, az énekes régóta tervezi. Közösségi oldalán korábban többször beszámolt arról, mennyire vágyik egy tündéri kis háziállatra. Mi pedig nagyon várjuk, hogy elárassza az internetet az új jövevény fotóival!

Az még kérdéses, hogy ha megérkezik a kutya, hogyan fog heteken keresztül Thaiföldön telelni a TV2 műsorvezetője. Kasza Tibi ugyanis évek óta az ünnepeket a távol-keleti országban tölti, ahonnan ilyen varázslatos fotókkal jelentkezik:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top