Sztárok

Uma Thurman elképesztő magyarázatot adott átváltozására

Uma Thurman két nappal ezelőtt robbantotta az internetet azzal, hogy arca szinte felismerhetetlenné vált. A színésznő most elmondta, mi okozta a Renée Zellweger esetére emlékeztető változást. A magyarázata nagyon furcsa.

Elhamarkodottan következtettünk arra, hogy Uma Thurman arca azért kerekedett és simult ki valószerűtlenül, mert plasztikáztatott? A színésznő szerint igen. Quentin Tarantino örök múzsáját az NBC riportere faggatta a változásról. “Azt hiszem, senkinek nem tetszett a smink, amit aznap este felraktam. Már elég régóta a szakmában vagyok, az emberek néha kedvesek, néha nem. Ez van, elfogadom a jót és a rosszat is” – vallott Renée Zellewger-féle metamorfózisáról Thurman.

Nehéz elhinni, hogy egy esti smink változtatta meg ennyire Uma Thurmant, nem pedig valamilyen plasztikai beavatkozás, az viszont biztos, hogy a róla készült legfrissebb fotókon ismét felismerhető.

Galériánkat végigkattintva megnézheted, mennyit változott két nap alatt a színésznő. Lejjebb görgetve pedig felidézhetitek velünk azt, amikor Renée Zellwegertől ijedtünk meg egy kicsit.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top