Sztárok

Egyéves a Szulejmán sztárjának kislánya – így ünnepeltek!

Nem akart flancos bulit rendzeni a Szulejmán sorozat színésznője a kislánya első születésnapján, végül így ünnepelt a barátaival.

A minap volt egyéves Meryem Üzerli kislánya, ennek örömére a színésznő néhány barátját meghívta a babazsúrra. Semmi felhajtás nem volt, csak önfeledt szórakozás, és a Szulejmán színésznője minden vendégtől annyit kért: ne hozzanak drága, nagy dolgokat a kislányának, csak örüljenek vele a nagy napon. A kis Larának több tortája is volt, hogy mindenkinek jusson a finomságból, de a legmeghatóbb ajándékot Üzerli “adta” a lányának, az alábbi üzenetet írta ki a Facebookra:

“Én Larácskám, én nagy szerelmem, életem értelme, szívem, lélegzetem, én mindenem – éppen egy éve jöttél el hozzám. Rengeteg közös percet éltünk át, sírtunk és nevettünk. Első perctől feltétel nélkül szeretlek, és hálát adok Allahnak, amiért itt vagy, és én lehetek az édesanyád. Boldog első születésnapot! Biztos, hogy én vagyok a legboldogabb ember a világon, a legnagyobb örömöm, hogy itt vagy velem, a születésed a legszebb ajándék az életemben. Az ég áldása kísérje az életedet… “

Megnézem
Összes kép (1)

 

Újra randevúzik?
Az elmúlt hónapban több kép is megjelent a színésznőről Numan Acar társaságában. A német-török származású színész, producer legutóbb éppen Üzerli kislányának születésnapja előtt volt szórakozni kolléganőjével. A róluk megjelent kis bejegyzések, cikkek szerint igazán összeillenek, míg mások szerint ők a bizonyíték arra, hogy a szerelem vak. Azt persze nehéz megmondani, hogy Üzerli és Acar románca mennyire komoly, vagy létezik-e egyáltalán, mert tavaly év végén még Ozan Güven színésszel hozták össze a vörös sztárt.

Egyéves a Szulejmán sztár kislánya – így ünnepeltek!fotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top