Sztárok

Éden Hotel: Berki Krisztián bemutatta a TV2 új agytrösztjeit – galéria

A Berki Krisztián által vezetett Éden Hotel elstartolásáig már csak tízet kell aludnunk, most csütörtök délután lehetőséget kaptam arra, hogy egy kicsit megismerjem új hőseinket. Érzem, hogy a játékosok nem fognak szégyent hozni a "komoly múlttal" rendelkező valóságshow-ra.

A Széchenyi fürdő Pálmaházában tartották meg a TV2 hamarosan induló új realityje, az Éden Hotel sajtótájékoztatóját. A közönség színes koktélokat szürcsölgetve várta, hogy besasszézon a műsor házigazdája, Berki Krisztián. Berki stílusosan, strandpapucsban állt színpadra, oldalán Louis Vuitton táskával. “Mindenki megnyugodhat, a Lajos Vitéz táskámat az itthon adózott jövedelmemből vettem” – indított a magyar Kanye West, aki ezt követően 20 millió forintot húzott elő az erszényből. “Mázli, hogy én ennél többet kerestem kint” – kommentálta pofátlanul Berki a pénzköteget, amivel egyébként az Éden Hotelt megnyerő játékos gazdagodott. Ezután jött a lényeg, egy rövid videóban ugyanis bemutatták, hogy mire számíthatunk a február 23-án startoló Éden Hotelben. Pánikra semmi ok, ami biztos lesz: óriási drámák, pezsgőzés, pancsolás, sikongatás, szex és sírás.

Berki Krisztán és a játékosok/Fotó: TV2
Berki Krisztán és a játékosok/Fotó: TV2

Berki nem egyedül vitte el show-t, a sajtótájékoztatón megismerkedhettem a játékosokkal is. Ránézésre abszolút hozzák a műsortól megszokott színvonalat: fiatalok, a szolitól barna a bőrük, csinosak és izmosak. Bár nem szépségversenyen voltam, mindenki fürdőruhában lépett színpadra. Lányok magassarkúban, a fiúk mezítláb pózolva válaszoltak Berki Krisztián kérdéseire, melyek alapján megbizonyosodhattam arról, hogy ez alkalommal sem tengerbiológusok fognak megküzdeni a milliókért.

Megnézem
Összes kép (1)

 (Gelériánkban megnézheted, az első hét beköltözőit)

A szőke Naomitól, Berki azt kérdezte, mi mozgatta az Éden Hotelben, amire a lány röviden válaszolt: “Az egész. A játék.” Oké, mindent értek. A következő áldozat, Marianna volt, akit a műsorvezető úgy konferált fel mint a lányt, aki mindenkinél rafináltabb. “Úgy gondolod, te itt mindenkinél okosabb vagy?” – kérdezte a műsorvezető. “Nem ezt gondolom, de azt bevallom, talán én vagyok a legérzelemmentesebb” – érkezett a válasz.

Aztán élőben láthattam a hölgyet, akivel Berkit hírbe hozták. “Néhány újság azt írta, Beával összejöttem a forgatás alatt. Ez nem igaz. Ki az a férfi, aki ha elmegy Közép-Amerikába, magyar lányt szed fel?” – mutatta be Beát szerényen Berki. A lány ezek után csak annyit tudott mondani, ő sem akart volna a műsorvezetővel hetyegni. Majd sor került Bencére, akinek már most megelőlegezem az Éden Hotel Aureliója titulust, hiszen azt tudtam meg róla, hogy több alkalommal is összeomlott. “Én még férfit nem láttam ennyit sírni” – közölte vele kedvesen Berki, “Pedig csak háromszor sírtam” – mondta Bence, aki ez alkalommal nem küzdött a könnyeivel. Utoljára pedig Petihez került a mikrofon, aki egyelőre azzal büszkélkedhet, hogy gátlástalanul mindenkit átvágott a műsorban. “28 játékosból 14 esett ki miattam”.

Így tehát abban biztos vagyok, hogy válogatott társaság fogja szórakoztatni a nézőket hamarosan esténként a TV2-n. A játékosok nemcsak taktikázni fognak, hanem az élvezetekben is elmerülnek majd. Berki ugyanis végszóként egy által összeválogatott, felnőtt tartalommal teli videóval ajándékozta meg a sajtótájékoztató résztvevőit, ami a VV7-hez szokott szememnek művészi aktfilm volt. Ez talán nem is baj.

Ha pedig eddig nem kerültetek teljesen Éden Hotel-hangulatba, íme egy videó egy igazán felejthetetlen játékosról, személyes kedvencemről, Éden Krisztiánról a második szériából:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top