Sztárok

Antal Timi bejelentette esküvője időpontját

Antal Timi kezét augusztusban, a Sziget Fesztiválon kérte meg párja, azonban eddig titkolták, mikor tartják meg az esküvőt. A Dal középdöntőse és szerelme mostanra állapodtak meg az időpontban, amit Timi kedvenc száma határoz meg.

Antal Timi ideje nagy részét most A Dal köti le, hiszen az X-Faktor egykori énekesnője bejutott az eurovíziós verseny középdöntőjébe. Ám a rengeteg próba mellett arra is szakít időt, hogy közelgő esküvőjét tervezgesse, aminek most jelentette be az időpontját egy kávé mellett a Gozsdu Udvarban. “2018. 08. 08. az álomdátum, a nyolcas ugyanis végigkíséri az életem, a rendszámomban is ott van, imádom a páros számokat. Hogy hol lesz, az még egyelőre a jövő zenéje, ezen már többször összekaptunk, Budapest, Balaton és Erdély is szóba jött már. Annyi szent, hogy mindenképpen kint szeretnénk tartani zöldövezetben, és bár Sanyi annyira nem, én nagy esküvőre vágyom” – mondta Antal Timi, akinek eljegyzése is különleges volt.

Antal Timi bejelentette esküvője időpontját

Timi egyébként igazi romantikus alkat, így sokat jelent neki a Valentin-nap is, ami idén nagyon különleges lesz számára. “Általában február 14-én minden évben fellépésem van, ennek ellenére mindig meg szoktuk ünnepelni a Valentin-napot valamilyen módon. Szeretem meglepni a párom és örülök, hogy van egy nap az évben, ami kifejezetten a szerelmeseknek szól. Az idei Valentin-napunk akkor lenne igazán feledhetetlen, ha A Dal szombati középdöntőjéből tovább szárnyalhatnék” – reménykedik Antal Timi, akinek erős mezőnnyel kell megmérkőznie a hétvégén, többek között Tóth Verával, Mujahid Zolival és a Spoonnal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top