Sztárok

Sztárok, akiket a saját rajongóik támadtak meg

Szerencsére ma már nem hallunk olyan eseteket, mint ami szegény John Lennonnal történt, viszont továbbra sem életbiztosítás hatalmas sztárnak lenni sok száz vagy ezer rajongó gyűrűjében. Gyomorszorító videók elfajuló helyzetekről.

Jennifer Lawrence-re rádöntötték a kordont

Novemberben JLaw esett át néhány kellemetlen momentumon, amikor a David Letterman show felvételére érkezve ment autogramokat osztani. A megvadult rajongók feldöntötték a kordonokat, hogy lerohanják kedvencüket, akit testőrei mentettek ki szorult helyzetéből. Ezt tovább rontotta, hogy a közös fotó nélkül maradt fanok ezután kifújolták az épületbe menekülő színésznőt.

Will Smith-t szájon csókolták a Men in Black 3 premierjén

Nem csak a rajongók tudnak veszélyesek lenni, hanem időnként a sztárokkal interjút készítő újságírókra is figyelni kell. Emlékezetes eset volt, amikor Will Smith-t szájon csókolták a Sötét zsaruk harmadik részének premierjén, amit ő egy kis tockossal “jutalmazott”.

Kim Kardashian szorongatott helyzetben

Kim Kardashiant az idei Párizsi Divathéten rohanta le a limuzinja oldalában egy rajongója, aki majdhogynem lerántotta a földre a “művésznőt”. A felvételen jól látszik, ahogy környezete pánikba esik, ráadásul a kellemetlen esetnél a paparazziverő szerelme, Kanye West is jelen volt.

Justin Biebert a színpadon támadta meg egy rajongója

Justin Bieber Dubajban adott koncertet, és épp a zongora mellett ülve próbált könnyeket csalni rajongói szemébe, amikor egyikük a színpadra felrohanva át akarta ölelni a sztárt. A testőrök is gyorsak voltak, és a rövid dulakodásnak leginkább az eldőlő zongora látta kárát.

Beyoncét csaknem lerántották a színpadról

Beyoncé épp Brazíliában adott koncertet, és lehajolt pacsizni a rajongókkal, amikor az egyikük egyszerűen elkapta őt, és megpróbálta berántani a közönség soraiba. A securitysok azonnal közbeléptek, és visszahúzták az énekesnőt, aki alig szakította meg a dalt, ráadásul nem engedte a biztonságiaknak, hogy kivezessék a srácot, sőt egyfajta békülési gesztusként még le is hajolt, és kezet fogott vele.

Kéretlen ölelés Leonardo DiCapriónak

DiCaprio az év elején épp a Santa Barbara-i Filmfesztiválon vonult a vörös szőnyegen, amikor egy kiugró rajongó eléje térdelve átkarolta a két lábát. Emberünk csak egy pillanatra jött zavarba, aztán a csávót gyorsan leszedték róla a biztonságiak, ő pedig haladt tovább.

Lindsay Lohant a saját hotelszobájában támadták meg

Lindsay Lohan esete már csak azért is különleges, mert őt a saját hotelszobájában érte inzultus. Rajongója a barátain keresztül környékezte meg Lindsayt, és sikerült a csapattal tartania a színésznő New York-i hotelszobájába is. Ott lelkesen fényképezgetett, amikor Lohan rászólt, hogy ezt hagyja abba, és törölje a fotókat. Ekkor a férfi a többiek szeme láttára fogta le, és lökte el a színésznőt.

Harry Styles-t cipővel dobták meg

Nem kell ahhoz közel mennie egy rajongónak, hogy veszélyessé váljon, elég, ha dobálni kezd. A One Direction egyik tagját, Harry Styles-t például cipővel dobták meg. Az elsőt még szerencsésen megúszta, a második viszont telibe találta.

Tom Cruise-t vízzel spriccelte le egy riporter

Ismét egy illetlen riporterrel állunk szemben, aki a vörös szőnyeges interjú közepén lazán vízzel spricceli szembe a világsztárt. Cruise pedig nem úgy reagál, ahogy általában a sztárok szoktak, vagyis nem fogja menekülőre, hanem ott marad, és úgy leteremti a bunkó fickót, hogy az valószínűleg soha többé nem akar majd hasonlót “mókázni”.

Slash-t gitárszóló közben kapta el egy fanatikus

A Guns’n Roses mostanság saját bandájával turnézó exgitárosára hátulról rontott rá egy rajongója, miközben épp szólózott a színpadon. A biztonságiak egy másodperc alatt leszedték róla az elkövetőt, Slash nagyságát pedig mutatja, hogy csak egy töredékmásodpercre szakította meg az előadását az eset miatt, és úgy folytatta, mintha mi sem történt volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top