Sztárok

Elképesztően fess gimnazista volt Kasza Tibi – fotó

Kasza Tibi egyszerűen nem bír leállni a nosztalgiázással (mondjuk, mi örülünk ennek). Hétvégén még totyogós korából posztolt fotót, most pedig megmutatta, milyen volt tiniként.

Tinédzserkorából tett közzé egy képet magáról Kasza Tibi a Facebookon. A TV2 műsorvezetője, hétvégén rápörögött a nosztalgiázásra, és nagyon szórakoztató fotókkal árasztja el azóta az internetet. Tibit különösen a milliennium előtti divat varázsolja el, szombaton gyerekkori fürdőgatyáját meglátva nem hitt a szemének, most pedig egy iskolai rendezvény viselt ünneplőjétől ájult el. A hófehér nadrágban és ingben pózoló zsenge ifjú látványa bennünk is felelevenített néhány fodros inget, iskolásként meg voltunk győződve, hogy ezek a legszebb ruháink. Tibi fotóján azonban látszik, az öltözéke sem tartotta vissza attól, hogy az csinálja, amit a mai napig a legjobban szeret: szerepeljen. Bevalljuk, a képen megörökített srácban elsőre nem ismertük fel a Kasza! show házigazdáját, de talán azért,  mert nem vagyunk hozzászokva ahhoz, hogy ilyen komoly arccal lássuk.

Ha kigyönyörködtétek magatokat Kasza Tibi gimis fotójában, lejjebb görgetve egy egész galériát találhattok sztárok tablóképeiből. Nem fogtok hinni a szemeteknek!

Megnézem
Összes kép (1)

Hazaért a sivatagból Bódi Sylvi. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top