Sztárok

Igazi kis hippi György herceg

Újabb paparazziképek készültek György hercegről, amint szüleivel felszáll egy repülőgépre. A királyfi cuki, mint mindig, és jól áll neki a hosszú haj.

Véget ért a cambridge-i hercegi család kéthetes vakációja. Egy kisrepülőgéppel utaztak Mustique-ről St. Lucia szigetére, ahonnan egy nagy utasszállítón repültek tovább Londonba. A repülőgépre felszálló hercegi családot sikerült a lesifotósoknak lencsevégre kapniuk. Vilmos herceg szállt be először a gépbe, utána a felesége, Katalin hercegné, aki a karján vitte a kisfiukat.

A kis György herceg édesen nézegette, mi történik körülötte, szemmel láthatóan nemcsak ő maga nőtt nagyot, hanem a haja is. Hosszabb, szőke fürtjei jól állnak neki. A cambridge-i hercegné amúgy február 12-én lép újra nyilvánosság elé, akkor a dél-angliai Portsmouthba látogat, majd 18-án egy gyermekhospice-szervezetnél tesz látogatást.

A hercegi családról készült legfrissebb fotókat a Daily Mail oldalára kattintva meg is tudjátok nézni, addig is lapozzátok végig a kis királyfiról készült korábbi galériáinkat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top