Sztárok

David Beckham nemcsak jóképű, de igazi példamutató szülő is egyben

David Beckham jó néhány éve az UNICEF nagyköveteként járja a világot, ám most saját neve alatt hozott létre jótékonysági alapot.

David Beckham a tavalyi év végén Vilmos herceggel közösen kezdett az állatok védelme érdekében kampányba, most pedig az UNICEF segítségével saját gyermeksegélyezési alapot hozott létre. A nyugdíjas futballsztár tíz éve a szervezet jótékonysági nagykövete, a kerek évforduló alkalmából döntött úgy, hogy 7 néven elindítja saját jótékonysági alapját (a 7 egyébként lányára utal, aki a Harper Seven Beckham névre lett keresztelve), melynek célja, hogy a világ hét országában támogassa a mélyszegénységben élő gyermekeket, vagy olyanokat, akik természeti katasztrófák miatt vesztették el otthonaikat. A négygyermekes apuka saját gyermekeit is megpróbálja bevonni a projektbe. “A gyerekek már értik, miről szól ez az egész. Brooklyn nemrégiben meg is kérdezte, mikor kísérhet el egy jótékonysági útra” – mondta büszkén Beckham a People magazinnak.

David Beckham jófejségével okozott meglepetést

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top