Sztárok

9 sztár, aki rajong A szürke ötven árnyalatáért

Ha választani kellene egyetlen könyvet, ami igazán nagy durranás volt az elmúlt pár évben, akkor az A szürke ötven árnyalata és a sorozat két további kötete lenne. Néhány hírességet is megfertőzött Anastasia és Christina – szerintem nem túl jó stílusban megírt – története.

Charlize Theron

Játékból elvállalta, hogy hangosan felolvas A szürke ötven árnyalatából az MTV egyik műsorában. Igaz, arra ő sem számított, hogy az ízelítő az ő érdeklődését is felkelti. Azóta már elolvasta mindhárom könyvet.

Selena Gomez

Bár az énekesnő azt állította, hogy tetszett neki a könyv, a körülötte lévő felhajtást már kicsit soknak találta. Talán ezért is készítette el a könyv paródiáját, a Kék ötven árnyalatát, a Funny or Die műsorban.

Victoria Beckham

Egy nyaralás alatt olvasta ki a könyvsorozat első kötetét, és annyira a megszállottja volt, hogy már a megjelenés napján szerzett magának mindkét folytatásból. Ráadásul, nemcsak magának, de a Glamour magazinnak adott interjúban azt mondta, hogy az édesanyját is meglepte a könyvvel.

9 sztár, aki rajong a Szürke ötven árnyalatáért

Eva Longoria

Három évvel ezelőtt találkozott a könyv írójával, E.L. Jamesszel. Magáról a könyvről is csak jót tudott mondani, de az írójának őszinteségétől teljesen odáig volt.

Bar Refaeli

Leonardo DiCaprio egykori kedvese annyira megszállottja a minisorozatnak, hogy amikor olvasta a következőt tweetelte: “Ez az utolsó 100 oldala A szürke ötven árnyalata trilógiának – szomorú nap. Nem akarom befejezni”

Kim Kardashian

Lássuk be, nagy érzéke van ahhoz, mi a “menő”. Amikor egy ausztrál rádióműsorban felolvasta A szürke ötven árnyalata könyv egy részletét, a hallgatók azt gondolták, megint csak öncélúan kiprovokálja, hogy beszéljenek róla. Sokat nem tévedtek, de a reklám nem magának, hanem új parfümjének szólt. “Nem most olvastam először, bár annak idején hezitáltam, elkezdjem-e” – mondta.

9 sztár, aki rajong a Szürke ötven árnyalatáért

Hilary Duff

A Celebuzz oldalnak azt nyilatkozta az énekes-színésznő, hogy furcsán érezte magát, amikor megvette A szürke ötven árnyalatát. “Éppen akkor olvastam, amikor még csak pár hónapos volt a gyermekem, hát mit mondjak, olyan mocskosnak éreztem az egészet, de magával ragadott, és tetszett.”

Ian Somerhalder

A színésznek annyira megtetszett a könyv, hogy szívesen vállalta volna a főszerepet a készülő filmben. “Tökéletesen nekem való. Fenomenális lehetőség lenne, tudnék benne bizonyítani” – mondta Ryan Seacrestnek, de mint tudjuk, a szerepet nem ő kapta.

Ryan Seacrest

E.L James könyvéről ezt mondta egy interjúban: “Megszállottja vagyok. Éppen csak túl vagyok a fürdőkádas jeleneten, és már várom a folytatást. Nagyon érdekes látni, ahogyan ez az egész tömegeket ragadott magával ez a könyv.” Seacrest szerint szexet lehetne oktatni a könyvből, szerintem viszont ez elég nagy marhaság a részéről.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top