Sztárok

Börtönbe kerülhet a Szulejmán Hürremének volt párja

Hatalmas fordulatot vett Meryem Üzerli élete az elmúlt másfél évben. Bár (többek közt) várandóssága miatt nem vállalta, hogy szerepel a Szulejmán utolsó évadában, népszerűsége kicsit sem csökkent. Sőt! Eközben gyermeke apja – aki elhagyta a színésznőt – a hatósággal találta szembe magát.

Erre aztán nem számított a német–török származású színésznő! Meryem Üzerli népszerűsége annyira megugrott az elmúlt másfél évben, hogy nemrég egymilliós dolláros reklámszerződést kapott. Ráadásul január végén az is kiderült, hogy igent mondott egy új sorozat főszerepére, amiről már most azt állítják, hogy az év tévés szenzációja lesz.

forrás

Másfél évvel ezelőtt még Meryem sem gondolta, hogy mindez megtörténhet. Akkoriban a hirtelen jött népszerűség, az állandó szereplések és a magánéleti problémái miatt nehezen találta a helyét. Végül kilépett a Szulejmán sorozatból és visszatért Németországba, ahol pszichológus kezelte. Ebben az időszakban derült ki a terhessége is, és hogy a párja, Can Antes nem akarja a gyereket. Üzerli azonban megtartott a babát, amit nemrég élete legjobb döntésének nevezett. “A lányommal együtt fordult az életem jóra” – írta korábban a közösségi oldalán.

forrás

Igaz, akadnak irigyei bőven. A török lapokban azt elemezték, hogy a Szulejmán sorozat Hürreme megérdemli-e azt a gázsit, amit a reklámért kap, de ezekkel a színésznő egyáltalán nem foglalkozik. Egyetlen dolog árnyékolhatja be a mindennapjait: hogy volt partnere és kislánya apja, Can Ates ellen 30 milliós csalás ügyében nyomoznak. A férfinak a bíróságon kell bebizonyítania az igazát, és kérdés, hogy egykori élettársként Üzerlit mennyire keverik bele az ügybe. “Voltak rossz üzleti döntések, ez mindenkivel megesik, de a hírekkel ellentétben nem menekülök, hanem bebizonyítom, hogy nem loptam” – nyilatkozta Can Ates.

További szulejmános érdekességeket ezen a Facebook-oldalon találsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top