Sztárok

Story-gála: Kondákor Zsófit az égiek ihlették

Az idei Story-gálán is bőven akadt szokatlan vagy épp meglepő szett. A Jóban Rosszban színésznője, Kondákor Zsófi volt az első, akinek láttán elkerekedett a szemünk.

Angyalszárnyakkal a hátán libbent be a Story-gálára Kondákor Zsófi, ami elsőre igencsak meghökkentő volt (vele bőven azelőtt találkoztunk, hogy Cinthya Dictator megérkezett volna hajruhájában), ám szettjét ezzel mindenféleképpen emlékezetessé tette. “A ruha tervezőjének, Kiss Kósa Annamáriának az ötlete volt a szárny. Igazából a ruhapróbán hülyéskedtünk és papírból felrakott rám angyalszárnyakat. Végül annyira megihlette, hogy úgy döntöttünk, maradnak a szárnyak” – avatott be minket a különleges kiegészítő hátterébe a Jóban Rosszban színésznője, aki párjára, Kembe Sorelre is szeretett volna valami nem mindennapit adni. “Sorelnek is terveztünk egy ördögszarvat, de azt már túlzásnak éreztük. Egyébként láttam valakit, akinek valamilyen buborék volt a fején, úgyhogy épp azon gondolkodtam, hogy a Story-gála lassan olyan, mint egy farsangi buli” – viccelődött a Jóban Rosszban színésznője, aki azt is elárulta, amíg ők buliznak egy kicsit, kislányukra bébiszitter vigyáz.

Story Gála: Kondákor Zsófit az égiek ihlették

Kátya szuperédes, beszél, aranyos és nem alszik – nevetett a kétgyermekes anyuka. – Nagyon jól kijönnek Benivel. Féltem attól, hogy Beni féltékeny lesz, de nagyon jól reagált Kátyjára. Jól viseli azt is, hogy sokszor a kicsi miatt kevesebb idő jut rá. Sőt, amikor Beni otthon van, akkor kifejezetten nagy segítség, mert nagyon jól elvan vele Kátya, amíg én főzök, teszek-veszek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top