Sztárok

Túlhajtja magát Kulka János

Kulka János túlhajtja magát. Nem álmodozik már szabadságról, de nem tudja, meddig lehet bírni ezt a tempót.

Kulka János bevallotta, már nem nagyon álmodozik arról, hogy hosszabb szabadságra menjen vagy akár el tudjon utazni, írja a Blikk.

“Elfáradok, egyre gyakrabban elfáradok. Utaznék, de arra nincs időm. Hetente kétszer eljárok sportolni, megiszom két-három fröccsöt előadás után, sétálok a kutyámmal. Elég unalmas élet ez, egyre inkább rájövök. Egy tipikus, idősödő férfiszínész élete…” – mondta el a lapnak. Hozzátette, nem gondolkozik azon, hogy mennyire elégedett, hiszen ő választotta magának ezt a pályát és a feladatokat, végzi a dolgát, és nem álmodozik arról sem, hogy akár csak két hét szabadságra is elmenjen.

“Azért néha elgondolkodom, meddig lehet ezt csinálni, meddig lehet ennyit dolgozni, mikor kell egy kicsit hátrébb állni. Észnél kell lenni, mert nem volna bölcs még akkor is ezt csinálni, amikor már sem fizikailag sem szellemileg nem vagy képes rá. Nem szabad, hogy szánalmassá váljon az egész. Jó lenne, ha majd valaki rám szólna, ha már vállalhatatlan a dolog” – tette hozzá a színész.

Túlhajtja magát Kulka János
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top