Sztárok

Különleges felkérést kapott Liptai Claudia

Liptai Claudia rengeteget dolgozik: a Jóban Rosszban forgatásai mellett ismét írásra adta a fejét, és kislányával, Pankával is igyekszik minél több időt tölteni. Ráadásul egy megtisztelő feladatra is felkérték.

Liptai Claudia a héten jelentette be, hogy hamarosan új regénnyel jelentkezik. “Nagyon sok biztatást kaptam az első könyvem kapcsán, már ennek megírása után tudtam, hogy biztosan lesz folytatás. Nyáron elkezdtem foglalkozni vele, de tudtam, hogy ezt hosszabb ideig fogom készíteni” – kezdte a TV2 műsorvezetője, amikor arról érdeklődtünk, mire számíthatunk legújabb regényében. “Nagyon szeretem az első könyvem stílusát, a könnyedebb olvasmányokat, ami arra nagyon jó, hogy az olvasó kikapcsolódjon, a könyv elvigyen egy másik világba. Szeretném, hogy ez is ilyen legyen, annyi változással, hogy a kiadómmal sorozatot tervezünk, de hogy milyen sorozatot, az még legyen titok” – avatta be a Nők Lapja Cafét a készülő mű részleteibe Claudia, aki az is elárulta, a sok munka mellett hogyan piheni ki magát.

“Számomra az a kikapcsolódás, ha a gyerekemmel vagyok. Együtt tanulok vele esténként, elviszem edzésre. Igazi »sportanyuka« lettem, ha csak tehetem, ott ülök a lelátón. Nagyon büszke vagyok rá, hogy felkértek rá és én tervezhetem az egész Vasas Aerobik Szakosztály dresszét, amiben részt vesznek majd a bajnokságon” – engedett betekintést meghitt családi pillanataiba a Jóban Rosszban sztárja.

Liptai Claudia: igazi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top