Sztárok

Új munkát kapott Dobó Kata

A munkában is elválaszthatatlan Dobó Kata és párja, Anger Zsolt, legalábbis az alábbi példa ezt mutatja.

Anger Zsolt művészeti ügynökséget hozott létre, ő a névadója, vezetője és a cég többségi tulajdonosa is, a Blikk információi szerint ebben a vállalkozásban dolgozik majd Dobó Kata is.

“Az Anger Management Filmszínész Stúdió és Művészeti Ügynökség azzal a célkitűzéssel jött létre, hogy felépítse Magyarország legütőképesebb, legsokoldalúbb és legszínesebb filmszínészgárdáját” – fogalmazott közösségi oldalán a színész-rendező, aki filmszínészstúdiójába tehetségeket vár, akiket a képzés után menedzselnek majd. A cég honlapján pedig nagy tapasztalatú szakembereket említ, akik részt vesznek a sztárgyár munkájában: például Dobó Kata.

“Ezt az egészet szellemi műhelyként kell elképzelni, és Kata lelkes segítőként vesz részt benne. Zsolttal kölcsönösen tisztelik egymás munkáját, figyelembe veszik a másik ötletét, gondolatait” – mondta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő személy. Az érintettek nem kívántak nyilatkozni az ügyben.

Új munkát kapott Dobó Kata

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top