Sztárok

Édesanyja inspirálja Lilut

Lilu, Hosszú Katinka és Dobó Kata vallottak arról, kikből, mikből merítenek inspirációt, kik azok a személyek, akik példaképpé váltak az életükben.

Idén nemcsak férfiak pályázhatnak a Playboy Man of the Year díjára, hanem szép számmal kerültek hölgyek is a jelöltek közé. Tilla, Rákóczi Ferenc és a számos férfi jelölt mellett, többek között és a teljesség igénye nélkül, Dobó Katára, Hosszú Katinkára, Liptai Claudiára és Lilura is lehet szavazni.

Utóbbi műsorvezetői munkája mellett az emberekre gyakorolt hatásával vívta ki a jelöltséget, hisz divatbloggerként sokan követik a tanácsait. A VV7 műsorvezetője elárulta, ki az a személy, aki miatt ilyen szerteágazó lett az érdeklődése. “Azt gondolom, hogy olyan ember lehet múzsa, akinek a személyisége izgalmas és inspirálóan hat másokra. A humor és a pozitív kisugárzás, ami számomra a legfontosabb, minden külsőség csak ezután jöhet. A példaképem mindig is édesanyám volt, rengeteg dolgot tanultam tőle, a divat iránt is az ő hatására kezdtem érdeklődni, szerintem remek ízlése van. A blogomon igyekszem én is hasznos tippeket, tanácsokat adni hölgytársaimnak, és szerencsére sok visszajelzést kapok, hogy valóban bejött egy-egy dolog, amit tőlem lestek el” – árulta el Lilu

Fotó: Zólyomi Norbert
Fotó: Zólyomi Norbert

Hosszú Katinka és Dobó Kata pedig, bár látszólag két eltérő világ, egy bizonyos dologban nagyon is hasonlítanak egymásra: mindkettőjük életére nagy hatást gyakoroltak az olimpikon úszónők. Székely Éva volt számomra az első meghatározó nő, hatására én is olimpiai úszónő szerettem volna lenni. Az ő visszaemlékezésein keresztül megértettem, nem adják olcsón a győzelmet, de azt is megtanultam, hogy az életnek csak úgy van értelme, ha a legteljesebben éljük, kiaknázva a bennük rejlő lehetőségeket. Polcz Alaine és Gyarmati Fanni alázatból mutattak példát, amellyel végigélték a múlt század legszörnyűbb éveit, valamint a férjeik iránti hűségükkel és szeretetükkel, akik ennek köszönhetően a magyar irodalom géniuszaivá váltak” – mesélte a színésznő, akinek szavaival a magyar Iron Lady is egyetért. “Gyerekként rengeteg erőt merítettem Egerszegi Krisztina sikereiből és kitartásából, mostanában pedig sokat foglalkoztam az eredeti Iron Lady, Margaret Thatcher életével. Teljesen lenyűgöz, amit politikusként elért egy férfiak uralta világban, és ez engem is még inkább arra sarkall, hogy maximálisan helyt álljak” – mondta Katinka, akire a többi jelölttel egyetemben március 15-ig adhatják le voksaikat a magazin olvasói.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top