Sztárok

Szép csendben megnősült Johnny Depp

Két év jegyben járás után végül szűk körben összeházasodott Johnny Depp és Amber Heard. A ceremóniát Los Angeles-i otthonukban tartották meg.

A nyilvánosság és legtöbb barátjuk tudta nélkül kötötte össze életét Johnny Depp és nála 23 évvel fiatalabb szerelme. Amber Heard nagyon szűk körben, közös Los Angeles-i házukban mondta ki a boldogító igent a színésznek a hét elején. A pár azonban nem szeretné ismerőseit teljesen kizárni a buliból, így tartanak majd hétvégén egy nagyobb szabású ünneplést a Karib-tenger kalózai sztárjának magánszigetén.

A pár a Rumnapló forgatásán találkozott és szeretett egymásba. A színész korábban Vanessa Paradis párja volt, akivel 14 évig életek együtt és két gyermekük született. Depp és Paradis soha nem házasodtak össze, erről a színész korábban az Extrának nyilatkozott. “Nincs szükségem arra, hogy egy papír bizonyítsa, hogy valakivel összetartozom. Ráadásul Vanessának olyan szép vezetékneve van, hogy nem szeretném azt elvenni tőle” – humorizált 2010-ben Depp.

Szép csendben megnősült Johnny Depp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top