Sztárok

Veszély leselkedik Baukó Évára

Baukó Évát nagyon megviseli a szakítás, ami aggdalomra ad okot. Félő, hogy újra kicsúszik a talaj a lába alól.

A BeleValóVilág műsorvezetője több mint másfél éve nem nyúlt alkoholhoz, ami jó hatással volt rá. Kiegyensúlyozottabb és felelősségteljesebb lett. De most veszélyben van. Szakítása nagyon megviselte, barátai félnek, nehogy ismét az italban keressen vigaszt.  

“Valóban nehéz napok vannak mögöttem, és elkeseredettségében az ember hajlamos arra, hogy nem törődve az addig elért eredményeivel, újra inni kezd (…) Nagyon kiborultam, és szenvedek, de be kell látnom, jobb lesz így. Büszke vagyok arra, amit felépítettem, ezért nem szabad hagynom, hogy egy rossz időszak miatt mindez romba dőljön. Tény, hogy gyengébb vagyok én is most, és ez az állapot, amikor az ember könnyebben nyúl pohár után, de bízom benne, hogy a kitartásom átlendít az akadályokon. Azon az úton akarom folytatni az életemet, amelyre az addiktológia után ráléptem” – mondta el a Blikknek az egykori VV-hős.

Veszély leselkedik Baukó Évára

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top