Sztárok

Irigylésre méltóan üde II. Erzsébet – galéria

Hivatalos megjelenésein általában komoly arcát mutatja II. Erzsébet, ám a norfolki tűzoltóállomás átadóünnepségén szokatlanul mosolygós volt Nagy-Britannia 88 éves uralkodója.

II. Erzsébet legfrissebb fotói láttán nem jut róla eszünkbe, hogy majd’ 90 éves. Anglia királynője, aki idén áprilisban tölti be a nyolcvankilencedik életévét, bézs kabátjában és hozzá passzoló kalapjában frissen, üdén, fiatalosan érkezett az új norfolki tűzoltóállomás átadójára. II. Erzsébet, aki uralkodóhoz méltóan rendszerint kimért és visszafogott a róla készült fotókon, most meglepő jókedvvel fogadta az állomáson dolgozók köszöntését. Sőt, akárcsak egy igazi rocksztár, hatalmas mosollyal az arcán dedikálta a róla készült portréfotót, amely a 2 millió fontból felépített épület központi szobájának falán fog lógni.

A tüneményes dédunokákkal megáldott királynő kedélyén nyoma sem látszott az elmúlt hónapokban családját érintő botránynak. II. Erzsébet szexbotrányba keveredett fiától, András hercegtől volt hangos a sajtó, ám úgy tűnik, a királynőnek sikerült otthon hagynia a gondokat, és ha csak néhány órára is, de elfelejtenie a királyi család körüli pletykákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top