Sztárok

Berki Krisztián lepipálta Ördög Nórát

Berki Krisztián karrierje elképesztő sebességgel ível felfelé. Az Éden Hotel műsorvezetője csupán másfél éve van képernyőn, mégis már Magyarország első számú sztárja. Legalábbis a Marketing és Média magazin szerint.

A Marketing és Média magazin elkészítette a hazai sztárok huszonötös listáját, melynek első helyén a TV2 műsorvezetője, Berki Krisztián áll. Berki olyan hírességeket utasított maga mögé, mint az évtizedes szakmai múltra visszatekintő Ördög Nóra és Liptai Claudia. “Azt gondolom, azért kíváncsiak rám ennyire az emberek, mert önazonos, hiteles vagyok. Amit a nézők a képernyőn látnak, az teljes mértékben én vagyok. A magyar embereknek pedig szükségük van szuperhősre és ellenségre is, bennem pedig talán mindkettő megtalálható” – vélekedett sikere titkáról a Nők Lapja Cafénak az Édes élet sztárja, majd hozzátette: a jövőjét is tisztán látja.

“Tudom, hogy nem leszek életem végéig a képernyőn, bár most a TV2-vel nagyon jó munkakapcsolatban vagyok, ám készülök arra, hogy mi lesz a jövőben. Nem áll távol tőlem az, hogy majd egyszer a kamera mögül folytassam a munkát” – beszélt terveiről Berki, aki a február 23-án a TV2-n induló Éden Hotel házigazdája lesz.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top