Sztárok

Alföldi Róbert távozik az X-Faktorból

Nagy valószínűséggel az X-Faktor következő szériájában Alföldi Róbert már nem foglal majd helyet a mentori székben, mert nem lesz az országban – írja a Bors.

A színész-rendező két éve lett az X-Faktor mentora, most azonban lejárt a szerződése, amit valószínűleg  nem hosszabbít meg. Ugyanis rengeteg külföldi felkérést kapott, azoknak szeretne eleget tenni, sőt egy a 168 Órában olvasható interjú alapján a Bors azt rebesgeti, talán külföldre is költözik.

“Nem a politika érdekel, ha­nem az országom, a társadalom, amelyben élek, és az: miért kell azon gondolkodnom, elköltözzek-e innen vagy sem. Vagy miért maradjon itt az ember?” – fogalmazott Alföldi Róbert, aki elismerte, az ő anyagi biztonsága nem függ a jelenlegi rendszertől, így könnyen kritizál.”A következő évadban annyi munkám lesz külföldön, hogy alig tartózkodom itthon. És nem biztos, hogy ugyanilyen nagy pofám lenne, ha én is kiszolgáltatott lennék” – tette hozzá.

Alföldi Róbert távozik az X-Faktorból

Szikora Róbert jövője is kérdéses a tehetségkutató mentoraként, mert az ő szerződése is lejárt, de ő folytatná a show-t. “Természetesen izgatottan várom, hogy felkérjenek, mindig öröm az X-Faktorban dolgozni” – nyilatkozta az énekes

A Bors megkereste az RTL Klub sajtóosztályát, ahol azt válaszolták, a kérdés még nem időszerű számukra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top