Sztárok

Whitney Houston lányának a balesete egyre zavarosabb

Ellentmondásos információk láttak napvilágot Whitney Houston lányának rejtélyes balesetéről. A szálak egyre kuszábbak, és egyelőre Bobbi Kristina férjének szerepe is kérdéses a történtekben.

Két nappal ezelőtt szállították kórházba életveszélyes állapotban Whitney Houston 21 éves lányát. Bobbi Kristinát, akárcsak három évvel ezelőtt édesanyját, a kádba bukva találta meg a férje, aki azonnal megkezdte az újraélesztést. A tragikus sorsú énekesnő lánya azóta is az életéért küzd. Míg a Houston-Brown család a kórházban virraszt, addig a rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben. Több ellentmondásos információ látott ugyanis napvilágot. Az első hírek szerint Bobbi Kristina telefonon hívta férjét – akivel az elmúlt időszakban sokat veszekedtek – azzal, hogy beváltja ígéretét és véget vet az életének. Nick Gordon, aki két barátjával bulizott, amikor a hívást kapta, azonnal hazarohant, és amint rátalált eszméletlen feleségére, megkezdte az újraélesztést. A sajtóhoz eljuttatott információk szerint azonban se alkohol-, se drogfogyasztásra utaló jeleket nem találtak a pár házában. Pontosabban eddig. A TMZ szerint ugyanis a második házkutatás során a rendőrök drogokra bukkantak, méghozzá a fürdőszobában, így már nem zárható ki a szándékos öngyilkosság ténye – tudatta a lappal a család közeli barátja, amit a rendőrség egyelőre nem erősített meg.

Megnézem
Összes kép (1)

A Life & Style egy rendőrségi jelentésre hivatkozva arról tudósít, hogy a baleset előtt fulladásról szóló segélyhívás érkezett be a központba. Az angol Daily Mail viszont arról ír, hogy a korábbi információkkal ellentétben Nick Gordon – aki egyébként Whitney Houston nevelt fia volt – otthon tartózkodott két, büntetett előéletű barátjával, amikor felesége rosszul lett. Egyes pletykák pedig arra engednek következtetni, hogy vannak, akik azt sem zárják ki, Nick Gordonnak köze lehet a balesethez. Bobbi Kristina nagyanyja például sosem nézte jó szemmel fogadott és vér szerinti unokája házasságát, úgy érezte ugyanis, a fiatalok nincsenek jó hatással egymásra. Ráadásul attól is félt, Gordon csak azért vette el Houston lányát, hogy rátegye a kezét az örökségre.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top