Sztárok

Rising Star: Kero durván kiosztotta Mező Misit

Nem egyeztek a vélemények vasárnap a Rising Star zsűrijében. Az ilyesmi előfordul, az viszont már ritkábban, ami a reklámszünetben történt: Kero kiosztotta Mező Misit.

A Bors információi szerint Kerényi Miklós Gábor főleg azon akadt ki, hogy Mező Misi folyamatosan kommentálta őt Kovács Gyopár zsűrizésekkor, de Fehérvári Gábor Alfréd és Keresztes Ildikó produkciójáról is másképp vélekedtek. A duettekkel kapcsolatban nem voltak egy véleményen. A műsor szünetében kialakuló, hosszú percekig tartó vitában Kero emelt hangon kifejtette, hogy szerinte a duett nem alázatról és tiszteletről szól, ezen kívül korábbi sérelmét is felemlegette még a tavaly novemberi válogatóról, amikor Misi Gyémánt Valentint a legjobb negyven közé juttatta.

“Misi másként képzeli el egyes dolgok megítélését, és ezeknek egy részét egyszerűen a belső élményei alapján építi föl. Vannak dolgok, amiken nem lehet vitázni. Például arról, hogy egy duett miről szól, ez nem érzelmi kérdés, ennek a műfajnak vannak konkrét meghatározásai. A duett két ember kapcsolatáról és viszonyáról szól, ha ellenségek, ha barátok, akkor is duett, mert két ember együtt énekel, és az érzelmeik összekapcsolódnak. Erről építő jellegű vitáink vannak” – mondta el a lapnak Kerényi Miklós Gábor.

A Rising Star műsorvezetőiről készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top