Sztárok

Orvosai szerint nem jók az esélyei Whitney Houston lányának

A hétvégén életveszélyes állapotban szállították kórházba Whitney Houston 21 éves lányát, akinek a legfrissebb hírek szerint nincs sok esélye a felépülésre.

Tíz nappal Whitney Houston halálának harmadik évfordulója előtt, az énekesnő tragédiájához kísértetiesen hasonló módon találtak rá lányára, arccal a fürdőkádba bukva. A mindössze 21 éves Bobbi Kristinára férje bukkant rá, ő kezdte meg az azonnali újraélesztést. A fiatal nőt kórházba szállították, állapotát sikerült stabilizálni, de orvosai  mesterséges kómában tartják. A People magazin legfrissebb információi szerint azonban a gyógyulásra kevés az esély. “Gyakorlatilag ugyan lehetséges a felépülése, de az orvosok szerint valódi csoda lenne, ha életben maradna” – közölte a magazinnal a család egyik barátja, és elárulta, a lány apja, Bobby Brown vigasztalhatatlan, de mindent megtesz, hogy életben tartsa lányát. “Ez igazi rémálom számára. Whitney elvesztése sem volt egyszerű, de a lányát ilyen állapotban látni még kegyetlenebb, főleg, hogy ugyanúgy vesztheti el, mint egykori feleségét.” Az ismerős hozzátette, a Houston és a Brown család félretéve minden korábbi sérelmet, összetart a bajban. “Támogatják egymást, imádkoznak és reménykednek a legjobban.”

Megnézem
Összes kép (1)

 

A zenész hivatalos közleményben kérte a sajtó türelmét és megértését. “Kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását. Kérem, engedjék meg a családunknak, hogy megküzdjünk a helyzettel, és minden erőnkkel a lányom gyógyulására koncentrálhassunk, megadhassuk neki azt a támogatást és szeretetet, amire a jelenlegi állapotában szüksége van” – hozta nyilvánosságra az InTouch a megtört apa közleményét.

Az aranytorkú énekesnőt 2012 februárjának elején találta meg testőre a fürdőkádban, arccal a vízbe borulva. Halálát állítólag drogtúladagolás okozta. A mindössze 48 éves legenda halála az egész világot megrendítette, lánya, aki szülei állandó házassági botrányai miatt már tinédzserként a drogokhoz menekült, teljesen összeomlott. Legutóbb anyja jó barátja, Mariah Carey próbált segítő jobbot nyújtani Bobbi Kristinának, attól félt, hogy a fiatal lány anyja sorsára jut. 2014 elején úgy tűnt, talán sikerült helyrerázódnia, amikor hozzáment Houston nevelt fiához, Nick Gordonhoz. A rendőrség egyelőre vizsgálja az eset körülményeit, de azt már most kizárták, hogy drog vagy alkohol állna az eset hátterében.

A sztárvilág egy emberként fogott össze Houston lányáért, és Facebook, valamint Twitter posztokban kérik rajongóikat, hogy imádkozzanak Bobbi Kristináért.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top