Sztárok

Tilla egészen más jövőről álmodott tinédzserként

Till Attila, Rákóczi Feri és Buda Marci arról meséltek, milyen jövőt képzeltek el maguknak fiatalon.

Az idei Playboy Man of The Year jelöltjei ma már mind ismert médiaszemélyiségek, azonban évtizedekkel ezelőtt még más karrierről álmodoztak. Till Attila huszonéves koráig azért küzdött, hogy képzőművész váljon belőle. “Mindig is szerettem rajzolni, és körülbelül 23 éves koromig minden erőmmel azon voltam, hogy elismert festőművésszé váljak. Persze közben sokféle munkát kipróbáltam: dolgoztam szobafestő-mázolóként, építkezésen, de keramikus mellett is” – árulta el a műsorvezető, aki 1994 óta van képernyőn. “Sokáig csak átmeneti állapotnak tekintettem a tévézést, aztán az egyik feladat jött a másik után, és észrevétlenül ittragadtam” – emlékezett vissza karrierje korai szakaszára Tilla.

Tilla egészen más jövőről álmodott tinédzserként

Ám nem ő az egyetlen, akinek pályája máshogy alakult, mint elképzelte. Rákóczi Feri egy véletlennek köszönheti, hogy műsorvezető lett belőle. “Technikusként dolgoztam egy tévénél, amelynek reggeli műsorvezetője egyik nap nem jelent meg. Gyorsan kellett egy beugró, és én nyertem meg a »kinek a legtisztább az inge« versenyt. Így kénytelen voltam beülni és levezetni a műsort. Ezután pedig már nem volt visszaút.”

A Petőfi Rádió munkatársát, Buda Marcit pedig csak egy hajszál választotta el attól, hogy profi futballista legyen belőle. “Igazolt focista voltam, sőt kis híján az NB1-ben játszhattam, de egyik napról a másikra megszűnt a csapatom. Már egészen fiatal koromtól kezdve arra készültem, hogy színész leszek, de két sikertelen felvételi kísérlet után más álom után néztem. Aztán bekerültem a média világába, és magával ragadott a rádiózás” – nosztalgiázott Budai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top