Sztárok

Kifakadt Katalin hercegné öccse

Katalin hercegné öccse, James Middleton besokallt attól, hogy az emberek mindig a nővéréről szeretnének vele beszélgetni. Azért ez tényleg dráma.

Katalin hercegné legfiatalabb testvére, a 27 éves James Middleton nagyon nehezen viseli nővére hírnevét. A fiatal férfit az zavarja a legjobban, hogy annak ellenére, hogy sikeres üzletember – több saját vállalkozása is van –, úgy érzi, senki nem kíváncsi rá. “Egy idő után nagyon frusztrálóvá válik, hogy az egyetlen dolog, amiről az emberek beszélgetni szeretnének velem, az a nővérem. Én is ember vagyok, rengeteget dolgozom a saját cégemben, amit egyedül hoztam létre, nemcsak a rokona vagyok egy hírességnek” – fakadt ki a TYD riporterének a legfiatalabb Middleton gyerek.

Ám James rossz érzései ellenére, jó kapcsolatot ápol nővérével, és persze unokaöccsét, György herceget is imádja. “A világ legjobb nagybácsija szeretnék lenni. Olyan igazán jó fej, laza nagybácsi, akire mindig lehet számítani” – mondta el egy korábbi interjúban James.

Rosszul bírja nővére népszerűségét Katalin hercegné öccse

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top