Sztárok

Szörnyű fájdalmai vannak Gombos Edinának

Kínzó kellemetlenségeket kell kiállnia a várandós Gombos Edinának, akinél három héttel ezelőtt vesekövet találtak – írja a Bors.

Hetek óta fájdalmai vannak Gombos Edinának, a várandós műsorvezetőnek ugyanis hét milliméteres veseköve van, ami az infúziós kezelések ellenére spontán nem tudott távozni a szervezetéből – írja a Bors. Edinánál egy fájdalmas beavatkozást kellett elvégezniük az orvosoknak.

“Sajnos fel kellett helyezni egy úgynevezett dupla J katétert a vesémbe fájdalomcsillapítás nélkül, hogy az elakadt kő mellett akadálytalanul tudjon távozni a vizelet. Enélkül az elzáródás miatt károsodhatott volna a vesém, gyulladás, fertőzés, láz léphetett volna fel, ami nagyon veszélyes várandósan. Tűrnöm kellett minden fájdalmat a tizenöt perces beavatkozás alatt, mert az a legfontosabb, hogy a baba pár hétig még egészségesen tudjon fejlődni a pocakomban” – mondta el az Aktívnak a TV2 műsorvezetője, akinek a katéterét és a kövét a szülés után fogják kioperálni.

Szörnyű fájdalmai vannak Gombos Edinának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top