Sztárok

A Dal: ők a második elődöntő továbbjutói

Túl vagyunk A Dal második elődöntőjén. Újabb énekesek örülhetnek a továbbjutásnak. Mutatjuk a produkciókat. Szerintetek kit küldjünk Bécsbe?

Szabó Ádám – Give Me Your Love
És Szabó Ádámnak tényleg jót tett, hogy ebben a dalban 100%-ban az énekre koncentrált. Majdnem maximális pontszámmal masírozott be a középdöntőbe.

Ív – Fire
Egyelőre Ív élő előadása A Dalban nem sikerült olyan hibátlanul, mint a felvételen, de a közönség (és mi is egyébként) szeretné legalább még egyszer látni és hallani az énekesnőt. Csiszár Jenő szerint a dal Rebecca Ferguson stílusát idézi, mi még megemlítenénk a Florence + The Machine-t is.

Hallgasd meg az első elődöntő továbbjutóit is!

Pankastic! – Kicsi a világ, de nagy világ
Hogy ez a dal fogja-e képviseli hazánkat Bécsben, természetesen nem tudjuk, de hogy tök jó betétdal lehetne mondjuk a Társas Játék 3. évadban az biztos. Ők is középdöntősök.

Oláh Gergő – A tükör előtt
Oké, nekünk közhelyes Gergő dalszövege, de akkorát énekelt az élő adásba, hogy abba belekötni nem lehet. Muszáj ide tennünk egy ilyet:

A Dal: ők a második elődöntő továbbjutói

Éliás Gyula Jr. feat. Fourtissimo: Run to You
Egy X-faktoros után jöjjön az X-faktorosok trénere.

És jöjjön a hatodik továbbjutó, aki “csak” a nézői szavazatoknak köszönheti a továbbjutását:

New Level Empire – Homelight
Tavaly könnyebben ment, de idén is középdöntős a banda.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top