Sztárok

Lányt szült Jiří Menzel felesége, de ki az apa?

Második kislányának adott életet a napokban Jiří Menzel Oscar-díjas cseh színész-rendező 40 évvel fiatalabb felesége, azt azonban homály fedi, ki a gyermek igazi apja.

A napokban született Eva Marie Menzelová, a 76 éves Menzel és 36 éves felesége, Olga második gyermeke. Első kislányuk, Anna Karolina Menzelová 2009-ben született, a gyermek biológiai apja Jaroslav Brabec filmrendező. Ezt akkor a Menzel házaspár maga árulta el, Olga röviddel a szülés után két évig Brabeccel élt egy fedél alatt. Az asszony később visszatért Menzelhez, újabb házasságon kívüli viszonyról a bulvársajtó azonban nem cikkezett. Eva Marie megszületése után azonban ismét megindultak a találgatások, hogy ki lehet a gyermek valódi apja.

A színész-rendező a szülésnél is jelen volt. Újságíróknak csak annyit mondott: második lányát is igazi apai szeretettel fogja felnevelni. “Fiatalabb koromban én nem akartam gyerekeket, ez valahogy idegen volt tőlem. Most viszont azt sajnálom, hogy ilyen későn jöttek. Ez az én hülyeségem volt, köszönöm Olinkának, hogy rendbe tette az életem” – nyilatkozta Menzel a Mladá Fronta Dnes című napilapnak.

“Teljes mértékben klasszikus család vagyunk. Törődjön mindenki a maga dolgával. Ha nem ezt teszi, az engem nem érdekel” – mondta el a két kislány anyja, aki korábban többször is kifogásolta, hogy a sajtó a magánéletében kutakodik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top