Sztárok

Budapest–Bamako: Veszélyes kalandba keveredett Bódi Sylvi

Bódi Sylvi jelenleg a Budapest–Bamako-ralin vesz részt Afrikában, az út pedig nem mentes az izgalmaktól és éles helyzetektől sem.

Két hete indult el többek között édesapjával a Budapest–Bamako-ralin Bódi Sylvi, aki Facebook-oldalán számolt be arról, milyen veszélyes helyzetbe keveredett a csapatuk. Négyes konvojuk az sivatagban véletlenül letért az előre kijelölt útról, és egy lápos területre tévedtek, ahol autóik elkezdtek besüllyedni a talajba. “Éppen egy hatalmas, kiszáradtnak tűnő oázison készültünk áthaladni, amikor kisvártatva elkezdett az előttünk haladó autó süllyedni!! (…) Hatalmas szerencsénk volt, mert bár kb. 40 centi mélyen besüllyedt alattunk az agyagos-lápos talaj, még éppen ki tudtunk jönni belőle! Izzadtak a kezek a volánnál és a majrévasaknál is rendesen…” – írta közösségi oldalán a szexi modell.

Miután a csapat kimenekült a nedves homokból, nem tudtak továbbmenni, vissza kellett fordulniuk. A veszélyes kaland azonban nem vette el Sylvi kedvét, beszámolóját ezekkel a szavakkal zárta: “5 órát csavarogtunk terepen, nagyon élveztem a vezetést!!!”

A teljes bejegyzést itt olvashatod el

Fotó: Bódi Sylvi Facebook oldala
Fotó: Bódi Sylvi Facebook oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top