Sztárok

Meglepő dolog derült ki Nagy Ervinről

Nagy Ervin gyermekkora óta rajong a világűrért és a sci-fi filmekért. Visszatérő álma, hogy egy idegen bolygón sétál, bármit megtenne, hogy egy tudományos-fantasztikus filmben szerepeljen.

“Gyerekkori álom számomra az űr meghódítása, hiszen ez a fantázia olyan területe, ami nem mesevilág, reményre ad okot, hogy egyszer megtörténhet. Ehhez az álmomhoz persze gyermekkori emlékek, a régi sci-fik is hozzájárultak. Rajongtam az Őrjárat a kozmoszban – Az Orion űrhajó fantasztikus kalandjai című sorozatért és az Alfa Holdbázisért. A félelmetes horror sci-fiket ez utóbbi miatt már nem szeretem, kiskoromban olyan nagy hatással volt rám ez a műsor, hogy bevallom, a mai napig rettegek, ha rágondolok” – mesélte a színész, aki azt is elárulta, bármit megtenne, hogy egyszer játszhasson egy jó sci-fiben.

“Bármit eldobnék, ha egyszer szerepelhetnék egy ilyen filmben, de soha nem akartam valóban űrhajós lenni. Az tetszik az egészben, hogy szárnyalhat az ember fantáziája idegen világok felfedezéséről. Van egy visszatérő álmom arról, hogy eljutok egy idegen bolygóra – bár úgy gondolom, ez nem válhat valóra, talán egyszer a filmvásznon…” – tette hozzá Nagy Ervin, aki a napokban ismerte meg a Puli Space projektet. A  magyar önkéntesekből álló csapat terve, hogy 2015-ben a Holdra juttassanak egy űrszondát. Ez lenne az első magyar rover, amely eléri egy idegen égitest felszínét.

Meglepő dolog derült ki Nagy Ervinről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top