Sztárok

Miss Universe 2015: ilyen volt az elődöntőben Kelemen Henrietta

Vasárnap este kiderül, hogy Kulcsár Edina után sikerül-e újabb magyar lánynak jó eredményt elérnie szépségversenyen. Kelemen Henrietta a Miss Universe elődöntőjén így szerepelt.

A Miss Universe idei döntősei ugyanis vonultak már bikiniben, nemzeti viseletben és estélyiben is az elődöntőn. Vagyis csak azért kell izgulnunk, hogy vasárnap hajnalba Kelemen Henrietta bejusson a legjobbak közé.

A “nemzeti ruhájára” pedig kapott hideget-meleget a magyar lány. Egyesek szerint túlságosan visszafogott volt egy olyan mezőnyben, ahol Miss Kanada ruháját 10 hokiütő díszítette. Mások szerint azonban pont az volt a magyar ruha erőssége, hogy Heni nem nézett ki úgy benne, mint egy bazári majom.

Vajna Tímea már megérkezett Miamiba, ahol a döntőt tartják vasárnap. És a szappanopera-rajongóknak is van egy érdekes hírünk, mert a zsűritagok között ott ül a magyar nők szívét délutánonként darabokra törő William Levy is.

A végére hagytuk Heni rövid bemutatkozását, amit a Miss Universe internetes oldalán találtunk.

A lot of people think that I come from Hungry, but I always tell them that I am not hungry. I come from HungAry. Our capital city is Budapest, but many people mistake Budapest for Bukarest. Hungary is in Central Europe and it is situated in the Carpathian Basin. It is a developing country.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top