Sztárok

Durva balesetet szenvedett Győzike

Szerencsére csak a kocsinak lett komolyabb baja, viszont Győzike mélyen a zsebébe nyúlhat.

Közösségi oldalán osztotta meg megkönnyebbülését Győzike, amiért nem lett komoly baja senkinek. Győzike ugyanis a képek alapján csúnya autóbalesetet szenvedett. “Köszönöm,drága jó Istenem, hogy a mai napon a sok rossz dolog után mégis ránk tekintettél, és kegyes voltál hozzánk, mert megmentetted az életünket. A nagy ködben összetörtük az autónkat, de hála neked, nem sérült meg senki, és csak ez számít!” – írta az esetről oldalára.

A showman a Borsnak elmondta, hogy tartós bérletű autóról van szó, és mivel nem kötött rá cascót, zsebből kell kifizetnie a 4 millió forintos kárt. Tehát valószínű, hogy a balesetet ő okozta (különben a másik félnek kellene fizetnie). A rendőrség viszont érdekes módon nem tud az esetről, nem érkezett hozzájuk semmilyen bejelentés. “Öten ültünk az autóban, Pestre tartottunk egy megbeszélésre. Én soha nem vezetek, mert sofőröm van, ő vezetett. A balesetről nem akarok beszélni, de annyit elmondhatok, hogy megsérültem. Fáj a mellem, a hátam és a kezem, mert hatalmas ütést kaptam” – mondta el Győzike a lapnak.

facebook.com/gyozo.gaspar
facebook.com/gyozo.gaspar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top