Sztárok

Papp Gergő is az MTVA-nál folytatja?

Bár a TV2-től távozó Papp Gergő úgy nyilatkozott, konkrétumokkal még nem tud szolgálni a jövőt illetően, a Blikk tudni véli, hol folytatja a műsorvezető.

Mint már mi is megírtuk, Papp Gergő távozik a TV2-től. Tegnap azt nyilatkozta, szeretné folytatni a közös munkát a feleségével, és ez teljes elfoglaltságot követel, részleteket azonban nem árult el.

A Blikk azzal a kérdéssel kereste fel a műsorvezetőt, hogy melyik csatornán tervezi a folytatást, amire a következő választ adta: “Folytatjuk a Pimasz urat, és más műsorokat is tervezünk, de egyelőre konkrétumot nem tudok mondani, hogy merre tovább. Ezen még nem gondolkodtunk, most a család és a pihenés az első. Most úgy érzem, érdemes fölszállnom egy hullámra, és hiszek benne, hogy jó irányba visz, de egyelőre semmi biztosat nem tudok mondani.”

A lap közben úgy értesült, hogy Papp Gergő, aki hajlamos elszállni, nagy valószínűséggel Tatár Csillát követi majd, ő is átigazol az MTVA csapatához.  Ezt a műsorvezető nem erősítette meg, csak annyit mondott: “Eléggé leszűkült a lehetőségek száma, ahol folytathatom.”

Követi kolléganőjét Papp Gergő?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top