Sztárok

Friss! Papp Gergő is távozik a TV2-től!

Függetlenként szeretné folytatni munkáját Papp Gergő.

Vujity Tvrtko és Tatár Csilla után Pimasz úr is elhagyja a TV2 csapatát, hogy feleségével közösen folytassák a munkát. “Nagyon fontos éveket töltöttem a TV2-nél, amiért hálával tartozom. Mostantól viszont független műsorkészítőként szeretném a saját ötleteinket tovább fejleszteni. Folytatjuk Judittal a közös munkát, ami viszont teljes elfoglaltságot követel” – árulta el Papp Gergő, aki 2005-től a Napló állandó riportere, majd 2007-től a Koffeinmentes Mokka egyik műsorvezetője volt. 2010 februártól lett az Aktív műsorvezetője, majd 2013 augusztusától feleségével az általuk kitalált Pimasz úr ott alszik című, közkedvelt riportműsort készítették közösen 3 évadon át. A csatorna közleménye szerint a tévés közös megegyezéssel távozik a csatornától.

Néhány héttel ezelőtt már felröppent a hír, hogy miután Hajdú Péter cége átvette az Aktív gyártását, Papp Gergő egy időre biztosan eltűnik a képernyőről. Az érintett akkor úgy nyilatkozott, még folynak a tárgyalások, biztosat még ő sem tud.

Friss! Papp Gergő is távozik a TV2-től!
L.L. Junior még ittas karambolja ügyében sem született ítélet, máris újabb gondokkal nézhet szembe. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top