Sztárok

VV7: Edina szakított Lacival?

Újabb fordulat a VV7-ben. Miután végre megkapta Lacit, Edina úgy döntött, távolságot szeretne tartani, ami, valljuk be, felér egy szakítással. Micsoda dráma!

“Mi folyok itt Gyöngyösön?” – idézhetnénk a nagy klasszikust, ha Edina és Laci kapcsolatára gondolunk. A fiatalok hetekkel ezelőtt kavarodtak össze, de sokáig úgy tűnt, egyoldalú a szerelem, hisz míg Edina megveszett Laciért, addig a fiú igyekezett két lépés távolságot tartani, és csak ittasan engedte közelebb magához az erdélyi lányt. A vasárnapi párbaj azonban mindent megváltoztatott, mielőtt elindultak volna a nagy megmérettetésre, Laci bejelentette, ő és Edina egy pár. A keddi adásban azonban már Robin is bevallotta, vonzódik a tűzről pattant menyecskéhez. És úgy tűnik, ez a vallomás teljesen összezavarta a lányt, aki a szerdai összefoglalóban kvázi szakít párbajgyőztes szerelmével. Hogy ez azután vagy azelőtt történt, hogy a nyugiszobában beteljesedett volna a szerelmük, egyelőre nem tudni, mindenesetre meglepő fordulat, az egyszer biztos.

A bonyolódó szerelmi szálakat a villalakókhoz közel állóak sem nagyon tudják hova tenni. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top