Sztárok

Vajna Tímea: idén világsztárokat hozok Magyarországra

Jövő hét vasárnap rendezik meg Miamiban a Miss Universe döntőjét, aminek magyar versenyét Vajna Tímea szervezte. Timi elárulta nekünk, hogyan segíti a magyar versenyzőt, Kelemen Henriettát a jövő heti világversenyen, és hogy mit tartogat még a tarsolyában a jövőre nézve.

“Jövő hét elején megyek ki Kelemen Henihez, bár vele alig fogok találkozni” – kezdte a Nők Lapja Cafénak Vajna Tímea, aki hamarosan Miamiba repül a Miss Universe 2015-ös versenyére. “Annyira óvják a lányokat, hogy nem is lehet velük beszélni, én is csak a kifutó mellett fogom látni Henit, de szerencsére csetelni folyamatosan tudunk, így tudok neki tanácsokat adni. Arra biztatom, hogy mosolyogjon sokat, beszéljen mindenkivel, és azt is mondtam neki, hogy érdemes erős sminket viselnie, hogy folyton kitűnjön a többiek közül” – árulta a Miss Universe Hungary licenctulajdonosa.  
Timi egyébként idén először rendezett ilyen nagy versenyt, de elmondása szerint nagyon élvezte a feladatot. “Mindenképp folytatni fogom, már elkezdtem szervezni a 2015-öst is. Sok új ötletem van, még színvonalasabbá szeretném tenni az eseményt, így ebben az évben már világsztárokat is fogok hívni. Van, akiről már tudom is, hogy eljön” – titokzatoskodott az üzletasszonnyá avanzsált fiatal feleség.

Vajna Tímea: idén világsztárokat hozok Magyarországra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top