Sztárok

VV7: Fanni minden határt átlépett

Nyílt titok, hogy Zsu nem örvendett nagy népszerűségnek a villalakók körében, ám az, ahogy Fanni búcsúzott tőle, a kiesett villalakó minden húzásán túltesz.

VV Fanni nem hazudtolta meg önmagát, amikor megtudta, hogy Zsu esett ki a vasárnapi párbajon. A már-már bántóan éles kárörvendő kacaja szitkozódásokkal megspékelve még nem is lepett meg minket különösebben, ám mikor lehetőséget kapott arra, hogy még utoljára találkozzon egykori versenytársának papírmasé formájával, személyisége legalját mutatta meg. A “szűzpöcök”, akinek még egy hétig sem sikerült rászolgálnia a magára aggatott névre, válogatott káromkodások között leköpte Zsu arcmását. Eddig talán Fanni ezzel mutatta meg leginkább magát, nem a takaró alatti akciózásával.

Ám Zsu kiesésének éjszakája nemcsak Fanni számára volt nagy esemény. Dóri és Robin is annyira felpörögtek a hírtől, hogy – talán vigaszképp – az ágyban estek egymásnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top