Sztárok

Rajongói tartják a lelket Liluban

Rajongóitól kaphat új erőre Lilu – írja a Bors. A műsorvezető alaposan lefogyott az elmúlt hetekben, sajnos az RTL Klub sztárjának házassága megromlott. Ugyanakkor a Facebookon rengeteg biztató üzenetet kap.

Lilu az egyik legnépszerűbb magyar műsorvezető, nagyon sok rajongója van, akik a közösségi portálon küldenek biztató üzeneteket neki – írja a Bors.

“Nem ismerlek, csak a képernyőről, nagyon szimpatikus vagy! Intelligens, gyönyörű nő! Hidd el, minden okkal történik! Minden a javadat szolgálja! Lehet, most még nem látod, de biztos később nevetni fogsz ezen az időszakon! Kitartás!” – írta Lilunak Jenny.

“Egy férfi sem éri meg, hogy tönkretedd az egészséged! Fájdalmas, ha tönkremegy egy kapcsolat, de ott a kisfiad, ő adjon erőt! Leszel még boldog!” – írta Lilu falára Marika.

“Pasi nélkül is erős vagy, ne bánkódj, egyetlen férfi sem ér annyit. Van karriered, van egy cuki fiad, azokra koncentrálj. Élvezd a szabadságot!” – írta Anna.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top