Sztárok

A Dal: Oláh Gergőt a háttérből segíti Geszti Péter

Hamarosan indul a Dal, amelyben több magyar sztár is megméretteti magát. Többek között Oláh Gergő is versenybe száll, éppen ezért beszélgettünk vele a felkészülésről és saját szerzeményéről is.

“Már régebben megfordult a fejemben, hogy jelentkezzem a Dalba, de más elfoglaltságok miatt végül erre eddig nem került sor. Azt gondolom, mindennek megvan a maga ideje, számomra most jött el a pillanat, hogy jelentkezni tudtam és be is kerültem a legjobb harmincba – mesélte el a Nők Lapja Cafénak a 2012-es X-Faktor győztese.

Oláh Gergő azt is elárulta, bár ő írta a Tükör előtt című versenydalát, mégis rengeteget kell gyakorolnia. “Már a vokalistáimmal is készülök, de egyedül is sokat próbálok, hiszen nem könnyű a szám, és amikor kiállok a színpadra, akkor 100 százalékosan ott szeretnék lenni” – mondta az énekes, aki hozzátette, sokat jelent számára a dal. “Azt hiszem, az én történetemnek a folytatása ez a dal, ami nekem arról szól, hogy mindig, minden helyzetben van lehetőség az újrakezdésre és arra, hogy az ember elérheti az álmait, ha keményen küzd, mindegy, hogy honnan jött, és hogy milyen színű a bőre” – vallotta meg Gergő, és azt is elmondta, belehallgatott a többi versenyző dalába is. “Van néhány kifejezetten különleges szerzemény, ami nekem is tetszik. Például Éliás Gyula Jr. és a Passed dala.”

A Dal: Oláh Gergőt a háttérből segíti Geszti Péter

A versenyzőnek azonban nemcsak a csapata segít a felkészülésben, egykori mentora, Geszti Péter is mellette áll. “Nagyon hálás vagyok a Istennek, hogy megismerhettem. Gyakran találkozunk barátilag is, és ez nagyon fontos számomra. Most év végén leültünk egy nagyobb beszélgetésre, hogy tanácsokkal lásson el a versennyel kapcsolatban, és dumáltunk a jövőbeli lehetőségekről is” – mesélt Gesztivel való kapcsolatáról Gergő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top