Sztárok

Így változtak meg a Fiúk a klubból szereplői 15 év alatt

15 éve vetítették az amerikai Fiúk a klubból sorozat első részét, ám a stáb most egy fesztivál felkérésére újra összeáll pár napra, így mi is felelevenítjük, milyenek voltak a szereplők akkor, és mennyit változtak azóta.

Gale Harold

Gale Harold vélhetően élete szerepét játszotta el a sorozatban, bár utána is számos mellékszerepet kapott, például a Grace Klinikában és a New York-i helyszínelők egy epizódjában.
2008-ban súlyos motorbalesetet szenvedett, ami után válságos állapotban vitték kórházba, eltört a válla, agyrázkódást szenvedett, és egy vérrög keletkezett az agyában. Harold hosszú ideig feküdt az intenzív osztályon, és csak lassan épült fel a balesetben szerzett sérüléseiből. De hét hónappal később visszatért a képernyőre, és újra forgatni kezdett a Született feleségekben.

2011-ben főszereplő volt a The Secret Circle című filmben és Az ellenállás városában, majd 2014-ben ismét a magánéletével került a lapokba. Az akkor 44 éves színész távoltartási végzést kért volt barátnője, Danielle Saklofsky ellen, mert a nő a szakítás után megdobálta néhány tárggyal, ami a kezébe akadt, miközben azt kiabálta: “El foglak pusztítani! Te nem hagyhatsz el engem!”

Randy Harrison

A Brian szerelmét, Justint megformáló színész a sorozat vége után inkább a színház felé vette az irányt. Szerepet kapott például a Wickedben, majd 2006-ban létrehozott egy olyan színházat, amely fiatal tehetségnek ad lehetőséget arra, hogy felfigyeljenek rájuk. Harrison nyíltan vállalta másságát, egy hat évig tartó kapcsolata 2008-ban ért véget. Azóta szinte semmit nem tudni a magánéletéről, azt viszont elmondhatja magáról, hogy tíz év alatt szinte semmit nem öregedett.

Hal Sparks

A Fiúk egykori Michaeljének bár sikerült ismét főszerepet kapnia egy műsorban, ám ez sem tűnik álommelónak. Hal Sparks ugyanis egy Disney-sorozatban alakíthatja a főszereplő 14 éves fiú édesapját, 2012 óta. Ami viszont meglepő, hogy sikeres stand-up előadóként járja az amerikai egyetemeket.

Peter Paige

A Fiúk a klubból csapatából az elmúlt tíz év alatt az Emmettet játszó Peter Paige tudhatja magának a legtöbb sikert. Több színházi produkcióban is szerepelt, sikereket ért el rendezőként és forgatókönyvíróként is, majd 2013-ban egy új sorozattal tért vissza a köztudatba. Paige ugyanis az egyik megálmodója az amerikai ABC csatornán futó The Fosters című sorozatnak, melynek középpontjában egy leszbikus pár áll, akik állami gondozott gyerekeket fogadnak be.

Scott Lowell

Az átlagos, szürke Ted karakterét megformáló Scott Lowell szintén nem kapott nagyobb tévé- vagy filmszerepet a Fiúk a klubból óta, ám így is sikeresen egyengeti a karrierjét. Lowell több fontos szerepet eljátszhatott Los Angeles-i színházakban, és számos sorozatban kapott kisebb szerepeket, például felbukkant a Helyszínelőkben és a Dr. Csontban is.

 Michelle Cluine

A Melanie karakterét eljátszó Michelle Clunie sem büszkélkedhet komolyabb szerepekkel az elmúlt évekből, ám az idei év elején mégis sikerült ismét bekerülnie a lapokba. A színésznő ugyanis biszexuális legjobb barátjával, az X-Men rendezőjével közös gyermeket vállalt, aki január első hetében született. 

Sharon Gless

A sorozatban mindenki anyját játszó Debbie számára az újrakezdést jelentette a Fiúk a klubból. A sorozat kezdetekor 57 éves színésznő a nyolcvanas években futott be a Cagney & Lacey-vel, amely hét évad alatt két Emmy- és egy Golden Globe-díjat hozott neki. A 2000-es években a Showtime sorozata új lendületet adott karrierjének, a Kés/alatt ötödik évadában megformált szerepéért ismét Emmy-díjjal tüntették ki 2008-ban.

 

Az öt meleg férfi életét bemutató sorozatból nem mindenki fogadta el a meghívást a nyári filmfesztiválra, így az ötletgazdák, Ron Cowen és Daniel Lipman mellett Gale Harold (Brian), Peter Paige (Emmett), Robert Gant (Ben), Scott Lowell (Ted), Michelle Clunie (Melanie) és Thea Gill (Lindsay) lesznek majd jelen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top