Sztárok

Cáfolja a róla szóló pletykákat Ördög Nóra

A hírek szerint Ördög Nóra és Liptai Claudia rivalizál egymással a TV2-nél. Az RTL Klubtól átigazolt műsorvezető azonban tagadja ezt – írja a Bors.

Ahogy arról a Nők Lapja Café is beszámolt, több olyan hír is napvilágot látott az elmúlt napokban, miszerint Ördög Nóra miatt nem kap saját műsort a TV2-nél Liptai Claudia. Az RTL Klubtól átigazolt műsorvezető a Borsnak elmondta, hogy a pletykák alaptalanok. “Ez mesterségesen gerjesztett konfliktus, aminek semmilyen alapja nincs. Claudiával többször találkoztam, nincs közöttünk nézeteltérés, feszültség. Profi műsorvezetőnek tartom, más stílust képviselünk, úgy gondolom, mindkettőnknek helye van a csatornánál” – mondta Ördög Nóra. “Nórit továbbra is tehetséges műsorvezetőnek tartom. Tizenkét éve vagyok a TV2 csapatának a tagja, Nóri fél éve érkezett. Sem érkezése előtt, sem azóta fel sem merült bennem, hogy vetélytársnak tekintsem őt vagy bárki mást. Mert ebben a szakmában pont az a lényeg, hogy a tehetség, az egyéniség egyszeri és megismételhetetlen” – mondta Liptai Claudia.

Cáfolja a róla szóló pletykákat Ördög Nóra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top