Sztárok

Szokatlan szerepben térhet vissza Kembe Sorel

A Jóban Rosszban egykori sztárjának karrierje új fordulatot vehet, Kembe Sorel ugyanis színházigazgatói székre pályázik.

Nagyszabású terveket dédelget Kembe Sorel, a TV2 egykori színésze beadta pályázatát a Kolibri Színház igazgatói posztjára. Mivel a sztár korábban kulturális menedzsmentet tanult, és már szerezett tapasztalatokat ezen a téren, a feladat nem áll messze tőle, ráadásul mióta másfél évvel ezelőtt apa lett, a gyerekszínház világa is vonzza.

“A gyerekek még rendkívül nyitottak, befogadók, a színházi élményen keresztül motiválhatók és taníthatók. Övék a jövő, ezért rendkívül fontos, hogy milyen előadásokat néznek” – mondta el Sorel, akivel múlt héten beszélgettünk, mikor elárulta, azt sem tartja kizártnak, hogy a képernyőn lássuk viszont. “A felmondási idő alatt jeleztem a csatornának, hogy nagyon szívesen tevékenykednék műsorvezetőként náluk a jövőben, hiszen a szakmai tapasztalatom megvan hozzá. A válasz még várat magára” – mondta a Nők Lapja Cafénak terveiről.

Meglepő szerepben térhet vissza Kembe Sorel
Kiszel Tünde szerint a Rising star zsűritagja nem tisztelte eléggé a tegnap kiesett Udvarias Annát. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top