Sztárok

Új hivatásra talált Győzike

Győzikéről eddig nem a bölcselkedés jutott eszedbe? Könnyen lehet, hogy ezután bizony másképp lesz.

Győzike már volt rapper, showman, egyébként pedig mindig történik valami körülötte, amire felkapja az ember a fejét. Ha más nem, akkor például egy újabb plasztika. Az viszont idáig nem szerepelt a palettán, hogy bölcselkedésre adja a fejét.

Nos, 2015-ben, úgy tűnik, új fejezetet nyitott ő is. Közösségi oldalán ugyanis nem csupán elmélkedős hangulatban van, de erős a gyanúnk, hogy Coelho gondolatai mellett hamarosan az ő bölcsességei is szárnyra kelnek minimum pár tucat megosztással.

“Olyan emberré kell válnod , aki élvezni tudja azt az utat, ami a siker felé vezet. Nagyon fontos, hogy tudd, ki vagy, mi az alapod, honnan jöttél, és merre tartasz!” –  írta például tegnap este.

“A boldogság olyan, mint a gazdagság, irigységet vonz magával…
Lesznek olyanok, akik majd nem Veled akarnak örülni, hanem helyetted. Akik vágynak majd a mosolyodra, az érzéseidre, és ahelyett, hogy megteremtenék maguknak, a Tiéden csámcsognak, azt gondolva, hogy Te ezt nem érdemled, de ők igen!
Bárhol jársz, egy gondolat erejéig jusson eszedbe, a boldogságodat senki miatt nem szabad visszafognod, de a bölcs ember azért felismeri, hol és mikor okosabb az áradozó szavak helyett, egy kicsit inkább csendben maradni…” – osztotta meg valamivel korábban.

Az eddigi kedvencünk pedig egyúttal a legfrissebb, méghozzá fotó formájában:

facebook.com/gyozo.gaspar
facebook.com/gyozo.gaspar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top