Sztárok

Súlyos műtéten esett át Esztergályos Cecília

Nehezen gyógyul, otthonát elhagyni is képtelen a súlyos műtéten átesett színésznő.

Esztergályos Cecília csípőproblémái nyolc évvel ezelőtt kezdődtek, de fellépései miatt addig halasztotta a műtétet, ameddig csak lehetett. A beavatkozás nem várhatott tovább, így a színésznő komoly műtéten esett át, csípőprotézist kapott, és otthonában lábadozik, írja a Bors.

“Mostanra már túl vagyok egy többórás műtéten, csípőprotézist kaptam. Az orvosom pihenést javasolt, és felülvizsgálatokra kell járnom. Szerencsére zseniális szakemberhez kerültem, és már sokkal jobban érzem magam” – mondta a művésznő, aki azt is elmesélte, hogy a megelőző időszakban óriási fájdalmakkal küzdött és sokat szenvedett. Jelenleg otthonában lábadozik és azt reméli, hogy hamarosan újra a színpadra állhat. Addig viszont még kímélnie kell magát és gyógyulására koncentrálnia.

“A napokban próbálgattuk a lépcsőn járást, egyelőre még nem jártam nagy sikerrel. Eddig járókeretem volt, most már egy botot használok, és lassan a nélkül szeretnék élni. Az uram rengeteget segít, nélküle elveszett lennék. Itthon nem is csinálok semmit, néha főzök, pakolgatok, nézek kifelé az erdőbe az otthonunkból, és semmihez nincs kedvem. Teljesen legyengültem” – árulta el állapotáról Esztergályos Cecília.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top