Sztárok

Egybekelt Schobert Norbi és Rubint Réka

Tizenhárom év házasság után újra örök hűséget esküdött egymásnak Schobert Norbert és Rubint Réka. Méghozzá nem is akárhol.

A házaspár ezúttal Las Vegasban mondta ki a boldogító igent, ahol a két teniszklasszis, André Agassi és felesége, Steffi Graf látta őket vendégül.

“Egy közös üzletnek köszönhetően kapcsolatban állunk velük, és most meghívást kaptunk az otthonukba is. Én pedig úgy gondoltam, ezúttal szeretnék maradandó élményt szerezni a feleségemnek, úgyhogy megszerveztem egy titkos esküvőt. Mindig irigykedve figyeltem a filmeken a Las Vegas-i villámesküvőket, és arra gondoltam: ha már ott vagyunk, miért ne venném el újra azt, akit szeretek?” – mesélte a Blikknek Schobert Norbi, aki csellel csalta el Rubint Rékát a kápolnába. “A vacsorát megelőző délután, rávettem Rékát egy kis városnézésre. A kápolna ajtajában elhelyezett, házasságkötési szándékunkat jelző táblát megpillantva azonban Réka számára is azonnal világossá vált, valójában miért vagyunk ott” – mondta Norbi, akinek élete párja újra igent mondott.

Egybekelt Schobert Norbi és Rubint Réka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top