Sztárok

Rising Star: Börtönbe kerülhet Palmer Izsák

Milliós büntetés vagy börtön várhat Palmer Izsákra Ausztriában. A Rising Star tehetsége ugyanis megfeledkezett sorkatonai kötelezettségéről – írja a Bors.

Palmer Izsák osztrák állampolgár, Ausztriában pedig nagyon komolyan veszik a sorkatonaságot. A Rising Star versenyzője behívót kapott, és mindössze né­hány ­napja maradt, hogy megoldja a helyzetet, különben börtönbe kerülhet.

“Valóban kaptam egy értesítőt, őszintén bevallom, nagyon megijedtem. Összetett a történet, de az a lényeg, hogy ha nem jelenek meg, akkor vagy 4000 eurós büntetést kell fizetnem, vagy előállítanak. Tavaly év elején már érkezett egy behívó, voltam is egy alkalmassági felmérésen, de aztán nem intéztem tovább az ügyeket, nem vettem elég komolyan, hiba volt. Remélem, hogy sikerül megoldani a helyzetet, és folytathatom a Rising Start, nem kell katonának állnom” – nyilatkozta a Borsnak az énekes, aki ügyvédjével igyekszik mindent megtenni, hogy elkerülje a pénzbüntetést és a letartóztatást is.

Rising Star: Börtönbe kerülhet Palmer Izsák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top