Sztárok

Kórházba került Gombos Edina

Egy céges partiról szállították kórházba a hatodik hónapban lévő Gombos Edinát, akit görcsök kínoztak – írja a Bors.

A műsorvezető önfeledten va­cso­rá­zott kollégáival a TV2 zártkörű évindító partiján, amikor rosszul kezdte érezni magát. A kismama úgy gondolta, vesegörcse lehet, ezért haza akart menni. Az Aktív kreatív vezetője azonban inkább a kórházba vitte, ahol kiderült, hogy a görcseit veseköve okozza, amit meg kell majd “szülnie”.

“Azt mondják, a vesegörcs és a vesekő felér egy szüléssel, annyira fájdalmas. Ezt én megspékeltem még egy terhességgel is. Elmondani sem tudom, mekkora fájdalmaim voltak, kiegyenesedni is alig tudtam. Ráadásul még fájdalomcsillapítót sem ve­het­tem be! Már volt korábban három kövem, ez amolyan családi betegség nálunk, mert mindenki átesett rajta. A partin még abban reménykedtem, hogy otthon majd kezelni tudom magamat, és ráérek másnap kórházba menni, de utólag hálás vagyok a kollégámnak, hogy bevitt – mondta el a Borsnak Gombos Edina, majd hozzátette: – Először a babát nézték meg, hogy jól van-e, mert a görcsöktől akár még a szülés is beindulhatott volna. Szerencsém volt, mert ő az ujját cumizva aludta végig az én szenvedésemet, egyáltalán nem volt veszélyben.”

A nemrég egyedül maradt műsorvezető már jobban van, sőt már dolgozik is. “Éjfél körül kerültem a kórházba, bent tartottak, és infúzióra kötöttek, amikor kiderült, mi a bajom. Éjjel már nem tudtam átíratni a másnapi forgatási rendet, ezért elmondtam az orvosnak, hogy pénteken mindenképpen dolgozni fogok, mert számítanak rám.”

Gombos Edináról és családjáról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top